Bästsäljande

OMDÖMEN

Emelie är en sann inspirationskälla och glädjespridare. Hon ger enormt mycket av sig själv, låter dig som elev blomma och ser till att du fortsätter med detta även efter kursen. Hon är personlig men otroligt professionell och låt inte hennes unga ålder vilseleda dig. Hon kommer se till att du växer både som fotograf men också som medmänniska. Har du ännu inte träffat denna underbara tjej? Mitt enda råd till dig är då, om du vill ge dig själv en skjuts i baken och bli en bättre fotograf. Boka första bästa workshop hon erbjuder och njut i kvadrat! Det gjorde jag! ♥
brollopsworkshop

Anneli Holm

Rated 5 out of 5
Emelie du är bäst! Jag har blivit så mycket bättre sen din webbkurs "Get this party started" och det är jätteskönt att inte behöva använda auto när ljuset inte är som man är van vid. Nu kan jag ju faktiskt ändra inställningarna och anpassa mig efter ljuset och inte tvärtom! Mina bloggläsare uppskattar kvalitén på mina nya bilder jättemycket, och det är skönt att kunna ta ordentliga produktbilder till webshopen också :) Tack igen och hoppas du har haft en bra start på året!
webbkursbild

Helena Rönnblad

Rated 5 out of 5
Att gå en workshop för Emelie är som att dricka 10 000 stycken redbull! Emelie har inte bara energi och glädje för ett helt fotbollslag :) hon ger en också också pepp, support och självförtroende att flyga iväg på sina egna vingar. Vill du komma framåt i ditt fotograferande, skynda dig att boka en träff med Emelie Ohlsson :)
workshop karlek2

Emelie Nilsson

Rated 5 out of 5
Har bara fina saker att säga om denna tjej. Jag har deltagit i workshops och tagit webbkurser och blir alltid galet inspirerad och mer än nöjd. Emelie delar med sig av både sig själv och sin kunskap på ett glatt och lättillgängligt sätt och jag är imponerad till tusen av den värme hon utstrålar.
karleksworkshop

Sandra Frööjd

Rated 5 out of 5
Är man fotointresserad och inte varit i kontakt med Emelie på något vis så har man missat något, det spelar ingen roll om man är nybörjare eller proffs, Emelie har alltid något att lära dig! Det finns ingen som Emelie, helt fantastisk!
workshop-sol

Erikka Hansson

Rated 5 out of 5
Här sitter jag en helt vanlig torsdag och är lycklig. Det är tack vare Emelie. Det bästa jag har gjort är att gå lyxpaketet hos Emelie. Jag trodde inte det var möjligt att blir fotograf vid min mogna ålder, men Emelie såg bara fördelar med min livserfarenhet. Jag gick hem och jobbade om mitt företag i rätt riktning. Emelie får hela kroppen att pirra av fotolycka. Hon ger rätt verktyg för att fotodrömmar ska bli verklighet.
island

Sandra Jensen

Rated 5 out of 5
Emelie är världens grymmaste tjej! Hon är så otroligt duktig på att lära ut och så lättsam att ha att göra med. Skulle det inte vara för Emelie så skulle inte jag ha mitt företag nu så jag är så himla tacksam för den hjälp jag fått Lyxkurs och bröllopsworkshop - värt varenda öre!
emmajohansson

Emma Johansson

Rated 5 out of 5
Att läsa Emelies distansutbildning i foto samt gått privatkurs hos henne har betytt allt för mitt fotande. Det är tack vare hennes pepp och stöttning som jag vågar satsa på min dröm och det är tack vara hennes enkla sätt att lära ut som jag har utvecklat mitt fotande till en nivå jag förr bara drömde om att nå. Och det är tack vare henne jag vågar säga att ja, jag är faktiskt ganska grym på att fota. Tack Emelie för att du är den du är! Rekommenderar alla som vill lära sig mer om att fota att gå någon
privatkurs

Sophia Ahlberg

Rated 5 out of 5
Emelie är fantastisk på att hålla i sina workshops och jag är så glad över att ha träffat denna underbara människa. Hon är superduktig på att lära ut, har ett stort tålamod, hon bjuder på sig själv vilket jag gillar skarpt, glädjespridare, bakar fantastiska muffins och är en hejare på att ordna med fika till sina kursmedlemmar. En behöver inte vara orolig för att bli hungrig på kurserna :) Jag kan varmt rekommendera er att gå på Emelies kurser som hon erbjuder ♥
workshop skane

Johanna Majkvist

Rated 5 out of 5
Emelie är både en otroligt begåvad och duktig fotograf och lärare inom fotograferande. Hon har lärt mig mer inom foto och inställningar på kort tid än vad min foto lärare på skolan lärde mig på 1 år. Emelie förklarar på ett sätt så att alla förstår så är man intresserad av att lära sig sin kamera och vet inte vem ska man vända sig till så rekommenderar jag verkligen Emelie. Hon är grym :)
webbkurs1

Angelica Stenberg

Rated 5 out of 5
Det finns bra människor och så finns det Emelie. Hon har något magiskt som liksom letar sig in i ditt inre och fyller dig med självsäkerhet och självkänsla! Efter bara 2 timmars kurs tillsammans med henne ändrade jag hela mitt redan existerande företag och gjorde om allt. Gissa om det gjorde skillnad? Efter bara 2 timmar började jag min väg som den fotograf jag alltid velat bli och närmar mig mer för varje tillfälle vi träffas! Tack Emelie för att du delar med dig med all din erfarenhet och gärna boostar upp ett sen innan dåligt självförtroende! Jag är sååå
lisamarie

Lisa-Marie Chandler

Rated 5 out of 5
Emelie, Vad skulle fotovärlden göra utan dig!? Otroligt duktig och inspirerande människa!
workshop3

Elisabeth Lente

Emelie som lärare är rolig, ödmjuk, finurlig, drivande, inspirerande och ingjuter mod och styrka i sina elever. Du går ifrån ett möte med Emelie svävande på moln och med en stark tanke av att Du kan! Så gör du som jag - köp en webkurs. Boka en workshop eller fem och var den bästa fotografen du kan vara! Boka en workshop eller fem och var den bästa fotografen du kan vara!
bröllopsworkshop

Linda Rehlin

Rated 5 out of 5
Det finns ingen som kan inspirera som Emelie kan! Hon är värd vart enda öre, oavsett vilken nivå du befinner dig på! Har gått både webbkurser och privatkurser och just nu går jag lyxpaketet. Det är som om att det räcker med att Emelie står brevid en så blir bilderna på en helt ny nivå, rakt uppåt går det! Tack Emelie ♥
omdöme

Helena Kristensson

Rated 5 out of 5
Har tagit flera webkurser av Emelie och har varit så nöjd! När jag äntligen hade chansen att anmäla mig till hennes workshop i motljus slog jag till direkt! Har inte ångrat mig en sekund!!! Det var så kul och inspirerande :) Emelie är så duktig! Hon är också mycket lättsam så jag kände mig välkommen och nästan lite duktig eftersom Emelie är så peppande :) Jag kommer gå mer kurser när jag får chansen nästa gång!
workshop karlek

Emma Hammar

Rated 5 out of 5
Har gått på flera av Emelies workshop och det slutar med att jag alltid får fina foton till min portfolio. Emelie är en visionär som inspirerar folk att våga att satsa på sina drömmar, bakar sjukt goda kakor och delar alltid med sig av sina kunskaper, snålar aldrig med något. Mitt nästa köp lär bli en utomlandsworkshop.
workshop-2

Kawtar Chibli

Rated 5 out of 5

Samarbetspartners:

Detta är Fotofusion:

lovebirds-29
WEBBKURSER

Onlinebaserad utbildning som du kan nå vart du än befinner dig. Stilrent, lättsamt och inspirerande!

5D3_5113-1024
WORKSHOPS

Fotokurs i grupp på spännande platser och miljöer, här kombinerar vi teori med kreativ fotografering med inspirerande lärare.

Vår senaste film:

Redigeringsserie med Adobe

Vi har i samarbete med Adobe en inspirerande och kreativ redigeringsserie till dig som är intresserad av att höja dina bilder ytterligare. Här kan du få tips hur du redigerar i Photoshop och Lightroom på ett enkelt och roligt sätt.

Back to Top